Sanering och industrirengöring för alla behov

Underhåll av hårt smutsade ytor och miljöer bidrar till mer hållbara arbetsplatser.

Erfaren sanering med effektiva metoder

Hårt smutsade, nedklottrade, brand- eller vattenskadade ytor kräver specialistkunskap. Den hittar du hos Norrlands Miljövård. Välkommen att kontakta oss för saneringsuppdrag!

Industrirengöring förebygger driftstörningar och andra tillbud i industrimiljöer. Resultatet är färre oplanerade driftstopp, effektivare planerade driftstopp och bättre arbetsmiljö. När Norrlands Miljövård välkomnade Skellefteå Specialservice in i bolaget stärkte vi leveranskraften i samtliga servicetjänster, särskilt sanering. Bolaget har utvecklat specialistkompetens inom bygg- och flyttstädning samt sanering under 30 års tid och många av medarbetarna har mycket lång branscherfarenhet.

Sebastian Boman ansvarar för saneringsuppdragen tillsammans med pappa Ulf Boman, som lärt upp Sebastian i familjeföretaget sedan han var tonåring.

 
Det fungerar riktigt bra att jobba tillsammans, två generationer, och det är roligt också. Jag har jobbat med städ i halva mitt liv nu, men i och med all kunskap pappa har är det fortfarande lärorikt för mig att lyssna på honom och se hur han gör, säger Sebastian.

Sanering kan innefatta allt från industrirengöring och byggstäd till borttagning av klotter och återställande av miljöer efter vatten- eller brandskador, vilket kräver stor noggrannhet. Norrlands Miljövård arbetar med effektiva, väl utprovade metoder och satsar som i alla andra städuppdrag främst på kvalitet och hållbarhet. När vi når fram till ett fläckfritt resultat på ytor som varit extremt hårt smutsade känns det lite extra i trakten kring yrkeshjärtat, intygar Sebastian.

– Det är fruktansvärt tillfredsställande! Det är så roligt när det blir ett 100-procentigt resultat av ett tungt saneringsuppdrag och kunden är helt nöjd. Då får man känna sig lite duktig när man går därifrån, säger han med ett skratt.

Ring oss för ett skräddarsytt förslag utifrån dina behov.

Ulf Boman: 0910-21 14 16
Sebastian Boman: 0910-21 14 15

 

Våra saneringstjänster

Vi har saneringsmetoder för att rengöra och rädda så skonsamt som möjligt, både ekonomiskt och miljömässigt. Vår moderna maskinpark är kraftfull och tillsammans med vår kompetenta och engagerade personal är vi en komplett leverantör av tjänster inom sanering och industrirengöring, bland annat inom följande områden:
 • Brand
 • Vatten
 • Klotter
 • Industri
 • Högtrycksrengöring
 • Fasader
 • Luktsanering
 • Jonisering
 • Fogning
 • Ozonbehandling
 • Som norrlands första städföretag med Svanenmärkta städtjänster har Norrlands Miljövård en stark tradition av hållbarhetsarbete och det är en både givande och viktig uppgift att få förvalta det arvet och ta det in i framtiden.Anna Nygård, Kvalitet- och miljösamordnare, Norrlands Miljövård.
 • Genom att utöver lokalvård erbjuda annan arbetsplatsservice kan vi tillhandahålla ännu bättre service genom leverans av vendingprodukter, kontorsmaterial och tjänster.Anders Fahlén, Senior affärsutvecklare, Norrlands Miljövård.
 • Med våra bemanningsentreprenader av till exempel reception höjer vi inte bara kvalitén på vår service, vi kan också ta ett större helhetsansvar för vår kunds arbetsplats.Henrik Fahlén, säljansvarig på Norrlands Miljövård.
 • Vi märker att hemservice som löneförmån till anställda blir allt vanligare i en tid då balansen mellan arbete och fritid är en konkurrensfaktor i kampen om arbetskraften.Lars Holmlund, Försäljningschef, Norrlands Miljövård.
Norrlands Miljövård är sedan den 31 oktober 2019 ett helägt dotterbolag till Coor. Läs mer om Coor: www.coor.se

Hur kan vi hjälpa dig

Vi hjälper dig med lokalvård, arbetsplatsservice, bemanning och hushållsnära tjänster. Vill du veta mer om Norrlands Miljövård så är du varmt välkommen att kontakta oss.