Mer tid att njuta av livet med hemservice och hushållsnära tjänster

Ett nystädat hem när du kommer hem efter en lång arbetsdag, nystrukna kläder utan att du behöver röra strykjärnet och skinande rena fönster en vårdag som du ägnat åt att lyssna på fågelkvitter i stället för att städa.

Hemservice för privatpersoner och anställda

Underlätta din tillvaro i hemmet med professionell städhjälp och andra hushållsnära tjänster. Vi erbjuder även hemservice för företag som vill erbjuda sina anställda hushållsnära tjänster som löneförmån. 

De tjänster vi erbjuder är:

  • Veckostädning
  • Storstädning
  • Klädvård
  • Fönsterputsning
  • Flyttstädning

Vid ett inledande samtal går vi igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig och hur vi ska lägga upp arbetet. Till grund ligger nedanstående dokument som du kan läsa redan nu:

 Hemservice – beställningsunderlag.

 

Prisbild och RUT-avdrag

Vi gör RUT-avdraget direkt på din faktura. Skatteverket administrerar skatteavdraget, läs mer på Skatteverkets webbplats . Beroende på utförda tjänster ligger priset för dig som privatperson på cirka 430–490 kr/timme inkl. moms. Kostnaden efter skattereduktion uppgår till cirka femtio procent av priset.

Kontakta Norrlands Miljövård för hemservice som ger dig mer tid att njuta av livet. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

 
Vi märker att hemservice som löneförmån till anställda blir allt vanligare i en tid då balansen mellan arbete och fritid är en konkurrensfaktor i kampen om arbetskraften.Lars Holmlund, Försäljningschef, Norrlands Miljövård.

Hur kan vi hjälpa dig

Vi hjälper dig med lokalvård, arbetsplatsservice, bemanning och hushållsnära tjänster. Vill du veta mer om Norrlands Miljövård så är du varmt välkommen att kontakta oss.