Arbetsplatsservice för en mer effektiv dag på jobbet

När kaffemaskinen fungerar som den ska, fruktskålarna är fyllda med färsk frukt och förfriskningar samt andra näringskällor finns tillgängliga är förutsättningarna goda för energipåfyllning när din personal behöver det.

Ökad trivsel och effektivitet med arbetsplatsservice

Utöver lokalvård erbjuder vi en rad tjänster inom området arbetsplatsservice med målet att hjälpa dig skapa en arbetsplats där du och dina medarbetare trivs ännu bättre. Effektivare arbetsflöden med fokus på kärnverksamheten är resultatet. Med kundorienterad personal kan vi bistå med kontorsservice inom följande områden:

  • Vending (Varma och kalla drycker, konfektyr, frukt etc.)
  • Växthantering
  • Kontorsmaterial
  • Posthantering
  • Mat, servering

Kontakta Norrlands Miljövård för arbetsplatsservice med skräddarsydda lösningar som ger ökad trivsel och en mer effektiv arbetsdag.

 
Genom att utöver lokalvård erbjuda annan arbetsplatsservice kan vi tillhandahålla ännu bättre service genom leverans av vendingprodukter, kontorsmaterial och tjänster.Anders Fahlén, Senior affärsutvecklare, Norrlands Miljövård.

Hur kan vi hjälpa dig

Vi hjälper dig med lokalvård, arbetsplatsservice, bemanning och hushållsnära tjänster. Vill du veta mer om Norrlands Miljövård så är du varmt välkommen att kontakta oss.