Våra tjänster

Norrlands Miljövård levererar arbetsplatsrelaterade tjänster inom lokalvård, övrig arbetsplatsservice och bemanning som hjälper ditt företag förbättra effektiviteten så att din kärnverksamhet kan fungera optimalt.

 • Lokalvård

  Vi lyfter din arbetsmiljö med lokalvård i alla typer av miljöer. Från små kontor till stora industrilokaler och mässhallar. Rena och trygga arbetsplatser där medarbetare och kunder kan må bra är resultatet.

  Läs mer
 • Med Norrlands Miljövårds arbetsplatsservice får du en enda leverantör av ett brett utbud av tjänster och lösningar.Lars Holmlund, försäljningschef.
 • Arbetsplatsservice

  Vi hjälper dig till en mer effektiv arbetsdag med tjänster inom arbetsplatsservice. Från att se till att kaffemaskinen levererar till påfyllning av kontorsmaterial, växthantering och posthantering.

  Läs mer
 • Bemanning

  Vi erbjuder bemanningsentreprenad som effektiviserar din verksamhet inom områden som reception, vaktmästeri, växel, värdskap och husfrutjänster. Optimera dina personalresurser och hyr personal av Norrlands Miljövård där du vill kunna anpassa insatsen efter behov.

  Läs mer
 • Hemservice

  Vi erbjuder hemservice som underlättar vardagen hemma. Kontakta oss för lösningar för privatpersoner samt företag som vill erbjuda hemservice som förmån för sina anställda.

  Läs mer
 • Som norrlands första städföretag med Svanenmärkta städtjänster har Norrlands Miljövård en stark tradition av hållbarhetsarbete och det är en både givande och viktig uppgift att få förvalta det arvet och ta det in i framtiden.Anna Nygård, Kvalitet- och miljösamordnare, Norrlands Miljövård.
 • Genom att utöver lokalvård erbjuda annan arbetsplatsservice kan vi tillhandahålla ännu bättre service genom leverans av vendingprodukter, kontorsmaterial och tjänster.Anders Fahlén, Senior affärsutvecklare, Norrlands Miljövård.
 • Med våra bemanningsentreprenader av till exempel reception höjer vi inte bara kvalitén på vår service, vi kan också ta ett större helhetsansvar för vår kunds arbetsplats.Henrik Fahlén, säljansvarig på Norrlands Miljövård.
 • Vi märker att hemservice som löneförmån till anställda blir allt vanligare i en tid då balansen mellan arbete och fritid är en konkurrensfaktor i kampen om arbetskraften.Lars Holmlund, Försäljningschef, Norrlands Miljövård.
Norrlands Miljövård är sedan den 31 oktober 2019 ett helägt dotterbolag till Coor. Läs mer om Coor: www.coor.se

Hur kan vi hjälpa dig

Vi hjälper dig med lokalvård, arbetsplatsservice, bemanning och hushållsnära tjänster. Vill du veta mer om Norrlands Miljövård så är du varmt välkommen att kontakta oss.