Stort förtroende med fokus på hållbarhet!

Norrlands Miljövård har vunnit ett stort förtroende och startade i januari 2018 upp städentreprenaden hos fastighetsbolaget Castellum i Sundsvall där man för närvarande äger 26 fastigheter.

”Vi hittade ganska snabbt en gemensam syn på miljö och kvalitet mellan våra verksamheter och efter ett par månaders dialog kom vi fram till ett samarbetsavtal som kommer att gynna oss båda, säger Lars Holmlund, försäljningschef på NMV.

Castellum agerar långsiktigt och strävar efter att bygga långsiktiga relationer med både kunder och andra samarbetspartners. Lars säger avslutningsvis att han ser fram emot en resa tillsammans med Castellum i Sundsvall. En resa som samarbetspartners för att få deras kunder ännu nöjdare.

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 76 miljarder kronor som man möter i starka tillväxtregioner i Sverige och i Danmark. Castellum är inriktade på kommersiella fastigheter och driver sin verksamhet genom 20 affärsområden med ca 400 medarbetare.

Norrlands Miljövård erbjuder tjänster inom lokalvård och arbetsplatsservice med lokal närvaro från Kiruna i norr till Gävle i söder med ett rent och hållbart resultat. Med delägarskapet i Servicecompagniet åtar vi oss uppdrag över hela Sverige. NMV omsätter totalt ca 230 milj kr.

https://www.castellum.se/

https://www.nmv.se/

Dela inlägget