Städarens dag: Länge leve lokalvårdarna!

Fira din lokalvårdare på Städarens dag den 3 december! Ta chansen att uppmärksamma ett samhällsviktigt arbete som utförs dag efter dag, året runt.

Har du tänkt på hur samhället skulle se ut utan kompetent städkraft? Vår omgivning skulle snabbt tappa trivsel och inom kort skulle hygienläget bli besvärligt. Men så länge rengöringsrutinerna rullar på, är det lätt att ta dem för givna.

Syftet med Städarens dag är att uppmuntra till att uppmärksamma den som dagligen städar på kontoret, i skolan, på bussen, på tåget, på sjukhuset eller hemma hos dig.

Lovorda din lokalvårdare

På måndag den 3 december är det dags för det tredje firandet i Sverige, men i Norge har dagen funnits ända sedan 2002. Finland har också anammat traditionen och faktiskt skapat en särskild hyllningsbakelse till alla finska städare! Du kanske också vill testa dina kreativa konditortalanger? Eller bjuda på någon annan överraskning? Annars räcker det långt att heja lite extra på dem som håller snyggt hos dig. Är det något särskilt du uppskattar med lokalvården? Passa på att säga det till din städare!

Tack, Sveriges bästa städare!

Hos Norrlands Miljövård firar vi vår egen personal som vi vågar kalla Sveriges bästa lokalvårdare efter att vi fått priset ”Årets Städföretag 2018”. Tack alla medarbetare för det fina arbete ni gör hos våra värdefulla kunder varje dag!

Dela inlägget