Vi söker Serviceledare till Sundsvall

Norrlands Miljövård AB är ett ägarlett, välskött företag som är verksamma inom städ- och servicebranschen och är idag etablerade ifrån Gävle i söder till Kiruna i Norr. Nu söker vi ytterligare en positiv och engagerad arbetsledare som brinner för kundservice, ledarskap och lokalvård till vårt kontor i Sundsvall.

Du erbjuds nu möjligheten att få arbeta i en omfattande ledarroll och komma till en arbetsplats med fart och fläkt och en positiv anda. Tillsammans med dina tre kollegor leder ni ert team framåt i ett expansivt läge i företaget.

Arbetsuppgifter

I den här arbetsledarrollen får du chansen att göra allt! I ledarskapet ingår rekrytering, anställning, upplärning, coachning och uppföljning med dina medarbetare. Du kommer också att ha ett administrativt ansvar vad det gäller schemaläggning, tidrapportering och övrig dokumentation.
När det gäller kundhanteringen så har du koll på dina kunduppdrag och ser till att allt flyter på bra. Du följer upp kunderna kontinuerligt och med ett sinne för merförsäljning erbjuder du ytterligare tjänster som kunden kan vara i behov av.
I din roll ingår också beredskap.

Kvalifikationer och egenskaper

Har du erfarenhet av lokalvården, är redo att ta nästa steg och har fallenhet för ledarskap och planering? Eller var det 10 år sedan du arbetade inom branschen men istället har en lång ledarbakgrund och är sugen på att komma tillbaka?

Vi tror att Du har
– Förmåga att arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag
– Erfarenhet från serviceföretag med kunskap om lokalvård
– Ett positivt och utåtriktat förhållningssätt och lätt för att knyta kontakter
– God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana

Övrigt:

Du kommer att ha tillgång till företagsbil så körkort är ett krav för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 10 februari. Tjänsten är en tillsvidareanställning,

Vi ser gärna att du kan tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Ansökan mailar Du senast 10 februari till: ansokan@nmv.se

Dela inlägget