Regionschef

Om tjänsten

Vi söker en ny Regionchef med placering Umeå/Örnsköldsvik. Norrlands Miljövård är sedan hösten 2019 ett helägt dotterbolag till Coor, vilket leder till att du i denna roll får möjligheten att aktivt delta i integrationen in i Coor och byte av varumärke. Här får du arbeta i en händelserik och föränderlig miljö där du kan styra din egen arbetsdag.

Är du redo att anta utmaningen med att leda regionen i denna förändringsresa? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om företaget

Norrlands Miljövård bedriver lokalvård, kontorsservice och bemanning med ett rent och hållbart resultat. Från och med 1 November 2019 är Norrlands Miljövård en del av Coor. Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Coor samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. I Norrland har vi lokalkontor på 17 orter från Kiruna i norr till Gävle i söder. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Arbetsuppgifter

I denna roll har du frihet under ansvar där dina arbetsuppgifter kan komma att variera. Som Regionchef ansvarar du för dina medarbetare inom regionen, kundrelationer och ekonomiskt resultatansvar. Utöver detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:

  • Leda regionens verksamhet mot uppställda mål
  • Utveckla relationer med befintliga och nya kundkontakter
  • Månatlig uppföljning av ekonomiska resultat mot prognos/budget/kassaflöde.
  • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner
  • Uppföljning av lokala avtal med leverantörer
  • Vara en förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning, meriterande om du dessutom har en högre utbildning. Du har erfarenhet av ledande befattningar och gärna inom servicebranschen. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift, och det är meriterande om du kan fler språk. Du bör ha datorvana från Officepaketet och då resor förekommer i tjänsten krävs det att du innehar körkort.

Som person drivs du av möjligheten till att både kunna påverka din arbetsplats och av framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi dessutom att du präglas av en stark drivkraft, självständighet och ett strukturerat arbetssätt. Du utmärks av en stark affärsmässighet och trivs i en säljande roll. Som ledare har du en stor förmåga att leda genom andra, att bygga starka team och utveckla dina medarbetare. Du föregår med gott exempel och är en ledare som ger energi till ditt team för att nå satta mål.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Rebecka Junghagen på KFX HR-partner, 070-663 99 84 alternativt mail: rebecka.junghagen@kfx.se

Dela inlägget