Norrlands Miljövård
– en del av Coor

Norrlands Miljövård erbjuder lokalvård, arbetsplatsservice och bemanning med ett rent och hållbart resultat. Med lokalkontor på 16 orter i Norrland åtar vi oss uppdrag över hela Sverige. Sedan den 31 oktober 2019 är Norrlands Miljövård ett helägt dotterbolag till Coor. Läs mer om Coor på www.coor.se

 • Vi tar hand om helheten

  Samordna ditt företags behov av tjänster inom ramen för lokalvård, kontorsservice och bemanning. Anlita Norrlands Miljövård som helhetsleverantör.

  Läs mer
 • Sex starka argument att anlita oss

  Fördelarna med att anlita Norrlands Miljövård är många. Att du får en lokal och nära leverantör med stordriftsfördelar är en. Låt oss ge dig fem till.

  Läs mer
 • Vårt hållbarhetsarbete

  Norrlands Miljövård har stora möjligheter att bidra till en hållbar utveckling för människa och miljö. Det vi gör i samhället lokalt påverkar vår värld globalt.

  Läs mer
 • Miljövårdsmagasinet

  Bli inspirerad av smartare städning, få ny kunskap om hållbara städmetoder och läs om annat som rör våra tjänster inom lokalvård och bemanning.

  Läs mer
 • Senaste nyheterna

  Nyhetsarkivet
 • Jobba hos oss

  Vill du jobba hos Norrlands MIljövård?

  Lämna intresseanmälan
 • Som norrlands första städföretag med Svanenmärkta städtjänster har Norrlands Miljövård en stark tradition av hållbarhetsarbete och det är en både givande och viktig uppgift att få förvalta det arvet och ta det in i framtiden.Anna Nygård, Kvalitet- och miljösamordnare, Norrlands Miljövård.
 • Genom att utöver lokalvård erbjuda annan arbetsplatsservice kan vi tillhandahålla ännu bättre service genom leverans av vendingprodukter, kontorsmaterial och tjänster.Anders Fahlén, Senior affärsutvecklare, Norrlands Miljövård.
 • Med våra bemanningsentreprenader av till exempel reception höjer vi inte bara kvalitén på vår service, vi kan också ta ett större helhetsansvar för vår kunds arbetsplats.Henrik Fahlén, säljansvarig på Norrlands Miljövård.
 • Vi märker att hemservice som löneförmån till anställda blir allt vanligare i en tid då balansen mellan arbete och fritid är en konkurrensfaktor i kampen om arbetskraften.Lars Holmlund, Försäljningschef, Norrlands Miljövård.
Norrlands Miljövård är sedan den 31 oktober 2019 ett helägt dotterbolag till Coor. Läs mer om Coor: www.coor.se

Hur kan vi hjälpa dig

Vi hjälper dig med lokalvård, arbetsplatsservice, bemanning och hushållsnära tjänster. Vill du veta mer om Norrlands Miljövård så är du varmt välkommen att kontakta oss.