Norrlands Miljövård (NMV) kliver in i ”klädbranschen”!

Under hösten 2018 breddar NMV sitt tjänsteutbud och blir en fullservicepartner av arbetskläder till vår kund Mondi Dynäs i Väja. Som fullservicepartner hanterar NMV all inköp av arbetskläder till 330 personer (ca 3000 plagg) inkluderat all logistik samt administration runt omkring. Ett förberedande arbete har varit att bygga upp en databas med produkter och storlekar anpassade till var och en hos Mondi´s personal där varje plagg är chipmärkt och hanteras digitalt. Parallellt har det byggts upp en modern tvätthall på plats hos kunden. Förutom tvätt hanterar NMV även klädvård och reklamationer.  

Ovanstående innebär en avsevärd förstärkning av närvaron på objektet samt en förhoppning om att det ska ge mer varierande arbetsuppgifter till befintlig personal och därmed bidra till en positiv personlig utveckling.

”Denna affär bekräftar oss i vår strävan att vara det ledande och mest efterfrågade lokalvårdsföretaget i Norrland med ett rent och hållbart resultat”, säger Försäljningschef Lars Holmlund!

Norrlands Miljövård erbjuder tjänster inom lokalvård och arbetsplatsservice med lokal närvaro från Kiruna i norr till Gävle i söder med ett rent och hållbart resultat. Med delägarskapet i Servicecompagniet åtar vi oss uppdrag över hela Sverige. NMV omsätter totalt ca 240 milj kr.

 

Dela inlägget