Nyförvärv i Malmfälten!

Norrlands Miljövård AB (NMV) har idag förvärvat HH Städ.  Affären innebär en väsentlig förstärkning av NMV:s organisation och marknadsandelar i Kiruna och Gällivare. Tillträde sker den 1 januari 2018.

HH Städ omsätter årligen 10 miljoner kronor och har ca 20 anställda i Malmfälten med omnejd.

– HH Städ är ett välskött bolag och har liksom oss en stark lokal förankring. En av grundarna, Helena Huru blev utsedd till årets företagare 2012 i Kiruna. Tillsammans kommer vi att utgöra en kraftfull leverantör av servicetjänster, säger bröderna Peter och Kent Norberg, ägare av Norrlands Miljövård AB.

– Vi hoppas kunna utvecklas tillsammans med NMV och våra kunder till den bästa serviceleverantören. Vi bedömer även köparen som den bästa tänkbara med likvärdig företagskultur och historia. Med lokal förankring och större möjligheter till centrala affärer tror makarna och ägarna Helena och Tomas Huru på en bra lösning som gynnar kunder och medarbetare. Helena kommer finnas kvar som nyckelperson i verksamheten.

Norrlands Miljövård är ett facilityserviceföretag som erbjuder lokalvård och övrig arbetsplatsservice med ett rent och hållbart resultat. Med lokalkontor på 16 orter i Norrland och delägarskap i Servicecompagniet åtar vi oss uppdrag över hela Sverige. NMV omsätter totalt ca 230 milj kr.

www.nmv.se

 

 

Dela inlägget