Minervaskolan-ny kund i Umeå

Det är extra glädjande att vinna uppdrag där  fokus inte enbart ligger på priset  utan där man ställer höga krav på kvalitét m.m., säger säljare Henrik Fahlén!

 

Minervaskolan flyttar nu  in i en av Sveriges modernaste gymnasieskolor med plats för 800 elever. Skolan är placerad i nära anslutning till Umeå Universitet och IKSU vilka dom har ett nära samarbete med. Minervaskolans ambition har sedan starten varit att skapa de bästa förutsättningarna för kunskap och bildning med goda förutsättningar för ett aktivt idrottsliv. Man erbjuder utbildning inom tre program, Natur- och Samhällsvetenskapsprogrammet samt Ekonomiprogrammet.

”Vår huvudfokus är undervisning och vi ville vara trygga med vårt val av leverantör. NMW är en större aktör med ett gott lokalt rykte. Under upphandling visade NMV förutom på bra prisnivå en god förståelse för vårt uppdrag och behov av kontinuerlig dialog då vi flyttar in i nya lokaler med ett på förhand svårbedömt städbehov, Thomas Berglund Rektor Minervagymnasium!”

NMV erbjuder skräddarsydda lösningar inom lokalvård och övrig arbetsplatsservice för såväl företag som privatpersoner. Med lokalkontor på 17 orter i Norrland och genom delägarskapet i Servicecompagniet är vi ett nära städbolag med uppdrag över hela Sverige. NMV omsätter totalt ca 220 milj kr.

Dela inlägget