Tillsammans blir vi ännu bättre

Genom omtanke, ansvar och engagemang skapar vi bättre dagar på jobbet för fler kunder och medarbetare. Men vad innebär det i praktiken? Hur kan du, i stort och smått, bidra till en bättre dag på jobbet, för kunderna, kollegorna och dig själv?

Norrlands Miljövård växer. Fler kunder ger oss förtroendet att vårda deras lokaler och skapa största möjliga trivsel. Men nya uppdrag och fler kollegor ställer också högre krav på organisationen som helhet.

– Vi har varit mycket mindre än vad vi är nu. Tidigare har vi kunnat sitta i en bil tillsam­mans och besluta mycket under en bilresa. Nu behöver vi arbeta mer strukturerat. Våra visioner, mål och värderingar behöver åter diskuteras, konkretiseras och förankras i hela organisationen när vi nu växer, säger Peter Norberg, vd.

För att komma vidare står Norrlands Miljövård 2019 i startgroparna för en kulturresa.

– Jag tror att alla lag och företag som är framgångsrika har en värdegrund att vila på. Går man till Giffarna eller kommer man till oss så ska det kännas vad vi står för och vilka vi är. Det tror jag är jätteviktigt.

Mot nya mål

För att alla i företaget, både medarbetare som arbetat länge och de som är nya ska känna igen sig i det Norrlands Miljövård står för krävs att vi hela tiden uppmärksammar vad vi skulle kunna göra ännu bättre, redan i dag och på längre sikt.

– Här är vi nu. Vad är det vi vill få för resultat i framtiden? Vilka aktiviteter och ­beteenden driver det? Det måste man komma fram till och jobba för. Hur leder de aktiviteter vi gör mot målet, mot det vi vill vara? Det behöver man fråga sig i allt man gör! Då blir det konstruktivt och framåtriktat, avslutar Peter.

Dela inlägget