Hållbar lösning!

Norrlands Miljövård (NMV) fick från årsskiftet det stora förtroendet att ta hand om Nouryons lokaler i Stockvik, Sundsvall. Som ny samarbetspartner kommer NMV att utföra lokalvård och viss arbetsplatsservice såsom växt- och tvätthantering . ”Vi hade uppdraget tidigare men det är nu snart 10 år sedan och var en liknande leverans i samma lokaler,  jag var med då och tycker att det är extra roligt att vara tillbaka” säger Stefan Wickström, Regionansvarig, NMV, Sundsvall.

Tidigare AkzoNobel Specialty Chemicals återlanserad i oktober som Nouryon. Nyheten följer efter att företaget nyligen köpts av Carlyle Group och innebär en övergång till att bli en självständig global ledare inom specialkemi. Under samma period upphandlade Nouryon (Akzo Nobel PPC AB i Stockvik) en ny samarbetspartner för lokalvård och viss arbetsplatsservice. Lars Holmlund, Försäljningschef delar med sig av att det var första gången han började med att förhandla med ett bolag för att sedan skriva avtal med ett annat.

Ett aktivt miljöarbete med stort fokus på hållbarhet och en kostnadseffektiv lösning var avgörande för valet av entreprenör enligt ansvariga hos Nouryon. Dessutom hade Nouryon sedan tidigare goda erfarenheter av NMV som leverantör och fick även goda referenser från likvärdiga uppdrag.

 

Norrlands Miljövård erbjuder tjänster inom lokalvård och arbetsplatsservice med lokal närvaro från Kiruna i norr till Gävle i söder med ett rent och hållbart resultat. Med delägarskapet i Servicecompagniet åtar vi oss uppdrag över hela Sverige. NMV omsätter totalt ca 250 milj kr.

https://www.nouryon.com

http://www.nmv.se/

Dela inlägget