Finalist i Clean Brights Award!

CLEAN Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ- och servicebranschen. I år är det 7:e året som priserna delas ut.

http://www.cleanbrightawards.se/

Stolta kan vi konstatera att Norrlands Miljövård har nominerats som en av tre finalister i kategori Årets Glansföretag, Glansföretag är företag som satsar på att stärka både varumärket och sitt arbetsgivarrenommé. En framsynt personalpolitik kombineras med affärsutveckling och kundfokus. Vinnaren symboliserar branschens framtidstro som attraherar kunder och medarbetare.

Motivering:

”Norrlands Miljövård med bröderna Norberg i spetsen är en unik framgångssaga i vår bransch. Företaget kännetecknas av entreprenörskap när det är som bäst. Ett företag som gör det inget annat företag lyckas med, nämligen att verka lokalt på många orter i landets norra delar. De lyckas genom att ge sina medarbetare förtroende och leverera lokalvård och arbetsplatsservice med högsta kvalitet. NMV växer och är otroligt lönsamt i en tuff bransch. Ett föredöme för andra företag i branschen.”

Vinnaren i varje kategori kommer att utses på mässan CLEAN & FACILITY i Jönköping den 26 september.

Norrlands Miljövård är ett facilityserviceföretag som erbjuder lokalvård och övrig arbetsplatsservice med ett rent och hållbart resultat. Med lokalkontor på 16 orter i Norrland och delägarskap i Servicecompagniet åtar vi oss uppdrag över hela Sverige. NMV omsätter totalt ca 220 milj kr.

www.nmv.se

Dela inlägget