Är du den ledare vi söker?

Regionsansvarig till Norrlands Miljövård

Dina arbetsuppgifter
Till regionen Umeå – Örnsköldsvik söker vi en regionsansvarig. Du kommer att ansvara över regionens budget, utveckla samarbetet med nya och befintliga kunder samt ha personalansvar över 8 serviceledare. Det är viktigt att du har erfarenhet och förståelse för affärsmodeller och kan fortsätta utveckla regionen på ett lönsamt och affärsmässigt sätt. Som närmaste chef till 8 serviceledare på regionen kommer du att stötta, utveckla och följa upp din personal.

Din profil
Vi söker dig som jobbat i en liknande tjänst tidigare och har erfarenhet av budgetansvar, kundvård och ett tydligt och närvarande ledarskap. Det är meriterande om du har branschvana, men inget krav. Som person behöver du vara resultatinriktad, tydlig och handlingskraftig. Du har lätt för att skapa relationer och genomför det du åtagit dig.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens så om du har några frågor är du välkommen att kontakta Marcus Nilsson på tel. 076 677 87 78 eller marcus.nilsson@maxkompetens.se alt gå in på http://www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=7322 och anmäl ditt intresse.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en direktrekrytering med anställning av Norrlands Miljövård på heltid, tillsvidare.
Ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande, så för att vara säker på att inte gå miste om ett stimulerande jobb i en spännande organisation bör du skicka in din ansökan omgående.

Norrlands Miljövård erbjuder tjänster inom lokalvård och arbetsplatsservice med ett helhetsperspektiv och ett rent och hållbart resultat.
Vi arbetar med lokal närvaro, från Kiruna i norr till Gävle i söder och är idag ca 600 anställda (450 årsanställda) med en omsättning om 230 milj kr.
En samhällsaktör och arbetsgivare med stora möjligheter att bidra till en hållbar utveckling, både för människa och miljö.

Dela inlägget